Sunday, March 01, 2009

Update...

Being busy lately especially last weekend mainly sbb aku terima 2 guests dari Malaysia dan Dilla pun dah melahirkan baby (which akan di pos gambar nya kat sini later2).

anyway, i've been asked about my previous entry... apa citer pasal leaving doha ni...

mcm ni citer nya...

secara ringkasnya... let say aku kena buat keje a, b, c, d, e dlm job scope aku... tp sbb satu dept ni kurang org... aku kena lah buat keje f yg very administrative yg aku tak suka nak buat. aku accept keje ni pun sbb kalau depa tak buat ia akan effect keje a, b, c, d, e aku... so aku dengan rela hati buat... alih2 boss aku suruh aku tukar unit n buat keje f sepenuh masa... i dont agree and offer my resignation...

my boss didn't agree with my move.. dia tak jadi lah nak suruh aku buat keje f ni... so aku pun retract my offer... so aku akan stay lagi lah kat sini... khallas.... :-)

p/s - tak sabar nya hari khamis!!!

2 comments:

whitelighter said...

so apa citer skrg.. ko stay ke tak.. pening ah

rozie said...

Bravo! You must tell them when your limit is up. Suka2 aje kasi segala kerja. Nah ambik ni kerja z pulak. Thank you very much