Wednesday, March 04, 2009

Menembak...

Semalam aku g shooting range kat Duhail... aku dgr murah gak bayaran nak try menembak ni kat sini. thanks to zalman yg bg tahu kat ne...

sesampai je tempat menembak... dewan utk menembak tutup sbb org yg jaga tu g masuk tournament... dah kecewa dah... tp alih2 ada org kat sekitar tu cakap g lah menembak skit tu... yg tembak benda terbang tu.. hehehe.. kitaorg semua beginner, takkan nak g sana....

tp since dah sampai.. kitaorg try lah... and tempat tu pun dah nak tutup, yg jaga tu bg kitaorg beli 1 kotak 25 peluru je (QR50) so share lah... and jamal yg jaga tu sukarela ajar kitaorg menembak, siap bg nasihat semua. surprisingly, che le n ramzi mengena byk jugak... tp aku je tak kena... aku rasa sebab aku tak berapa nampak :-)
but still it was really fun... :-)
*****Hooray!!! balik malaysia weekend ni.. abis lah gemuk!!!! :-) aku balik for 2 weeks... tak sabar...****

4 comments:

Dills said...

Woihhh..entry bersalin i mana??? Nak gak glamer masuk blog. hahahahahaaa...

Maya said...

Selamat balik mesia!!

yeen said...

balik mesia bape lame? i pun balik early next month

Anonymous said...

salam zals..menembak dalam gelap..tabik lah.

selamat balik malaysia

dbi