Thursday, August 16, 2007

3rd trial...

How about these.... ada sikit improvement tak???
a more close up... ni nak prepare utk besday aizal esok.. hehehe.... theme party blue n pink... tp pink color cupcakes ni mcm tak menyerlah (mcm color oren lah plak kan) ni more close up....
nanti more update on the party...

10 comments:

zam said...

sedapnyerrr....maunya aku makan sampai habis kalau aku kat situ...maklumlah i do have sweet tooth...hehehe

njoy ur weekend

zam HK (kwn ard)

Syaf said...

cantik.....

hmm...YUMMYYYYY.......

Anonymous said...

Arief : "Betul ker inche yg buat cupcake tu mami?"

Mami : "Betulll"

Arief : "WAHHH!!!"

Anonymous said...

Ohhhhhhhhh hari raya ni boleh le buat bisnis jual kueh raya di DOHA.......... utk cari tambang balik....) ;) he he ho ho ha hahaaaaaaaaa.

zal said...

zam
hehehehe... try la buat sendiri... senang je...

thanks for jengok2 blog ni! :-)

syaf
thanks.. tp nak kena improve lagi lah design tu.. nak kemas kan lagi...

arief n mami
nanti kat UK, mami blh buat cupcakes... hehehe... kalau raya kat ipoh, blh lah inchie buatkan cupcakes utk arief, tp arief raya kat UK, tak leh lah.. :-)

anon
hahaha.. kalau harap jual cupcakes... kena lah berhenti keje... takper.. tiket balik malaysia company bayar... :-)

Ard said...

so nice!!! nice shades of pink..

famil said...

kok yer pun buang ler label 'easi bake' tu dulu :p

nur said...

zal,
sweeeettnye...
dah ade improvement dah ni...

zal said...

ard
tak menjadi shocking pink lah, macam peach je color dia, due to lemon essence kot

famil
yer lah... nanti aku buang... i know i tak reti buat karipap pusing... u champion lagi...

nur
thanks!!! nak kena master lagi icing ni.. kali ni tebal sangat plak org kata...

aizal said...

zal.. memandangkan hari ni aku kat office takde benda nak buat... aku abiskan blog ko.. Thank you laa susah buat cup cake sebab besday aku.. lain kali buat lagi ok..