Friday, August 03, 2007

Photography...

semalam sebab tak tahu buat apa... tuan Director KM, ajak semua org ke tepi pantai, shimaisma... saja-saja jalan-jalan tengah-tengah malam... kata nya nak suruh aku, MT n nizam model-model untuk photography dia... konon nak photography tgh malam... hehehe... g sana dua kereta ngan kentzies sekali...

ni lah gambar-gambar yang aku ambil.. bukan berkualiti lah sangat berbanding gambar tuan Director, nanti kalau dia email gambar yg dia ambil guna kamera dia yang lebih quality, aku post kat sini...






Shimaisma ni, kalau kena musim dan masa nya mmg tempat orang datang crabbing... tangkap ketam... malam tu dengar citer sesuai utk crabbing tapi kitaorang bukan datang tangkap ketam.. tak nampak pun ketam... hehehe...
ni lah gambar jejaka-jejaka solo d0ha.. hehehe.. but cantik gambar dia ambil (aku saja je gerak2 so that gambar tak clear.. hahaha)

3 comments:

Ard said...

wah dah jadi model dah skrg hehe

Pato & Pearl said...

boleh jadi group boy band baru kat Doha...hehe...


P&P

zal said...

ard
hahaaha.. model dalam lumpur jer..

p&p
hehehe.. mmg tiap2 weekend jadi boyband... hehehe... berkaraoke jer lah...