Wednesday, August 08, 2007

B & B...

dah seperti macam routine mingguan setiap hari selasa kitaorg kat sini berboling... ambil 4 lane setiap kali membowling... ada lah dalam 16 org main... lelaki perempuan campur jer.. so sesapa yg kat d0ha n nak join, dtg lah QBC tiap2 hari selasa around 8-8.30pm...

so semalam kitaorang memboling lagi.. dengan 18 player.. (incl 5 stewardess... hehehe)... tak ler bagus sangat dpt 2nd highest jer.. itu pun sbb nak bg shah menang... (hahaha alasan)... tapi semalam mmg very competitive... makin lama makin competitive gak boling ni... hehehe... tapi yang lebih special nya semlm... bukan je boling.. kitaorang celebr8 birthday shah (tu lah sebab bagi dia menang... lagipun dia belanja semua org berboling...) so jadinya B & B... boling & birthday...

lepas berboling.. segerombolan lah kitaorang ni dalam 24 org menuju ke kedai mamak kopi kitaorg... apa lagi kalau bukan CB kat ramada junction tu... ramai2 g sana sambut birthday shah yg dah 32.... riuh rendah lah kitaorg bersorak dan bersembang... siap sambung 6 meja lagi....

dan yang best nyer.. bila nyanyi lagu hepi besday.. kitaorg selamba nyanyi lagu melayu... hahaha... kalau birthday nya bebudak tak per lah.. ni semua org tua... (tua ke kitaorang ni??? hahaha)... janji kek best!!! (QR105 for 1kg kek... mahal gile!)

2 comments:

Pato & Pearl said...

its always BIG FUN when outing like this lepaking with good friends. Best lah...Seem you guys had a blasting good time!!

P&P

zal said...

p&p
hehehe... yup... these can be considered as our small family here... :-)