Tuesday, September 20, 2011

Annivesaries!!!

wow... aku dah 5 tahun dok kat Qatar ni!!! this was my first entry, jejak-jejak kaki kat doha trus memblog :-) marhaba!!!

and last week... in fact, 9 hari sudah. was our annivesary... ulangtahun perkahwinan... so sesapa yg menjengah blog ni, yg dah tgk lembab betul update nya... ye, salahkan aku sbb aku dah kawin... first year ni busy skit... masa kena habiskan utk rumah tangga... hahaha... hmm... aku pun tak sure whether aku dah ke taruh gambar kawin aku kat blog ni... takpe lah.. dah basi pun...

and last but not least... lagi tiga hari genap 6 bulan aku tak blog hahahaha....

insyaAllah... more entries to come (mcm selalu je berkata begini...) aku try lah untuk update... kalau bukan cite baru, but at least cite2 lama... i.e. within the past 6 months... byk gak berjalan.. byk gak citer... insyaAllah...

anyway, back to annivesary 5 tahun blog ni, byk character kat dlm blog yg dah meninggalkan doha... byk balik malaysia... byk jugak org baru... byk jugak yg org yg kenal aku through blog ni (seperti fairul - ko pun tak update blog, and zaireen - eh, bz nak **w** ek? lama gak tak update blog)... kadangkala, ada gak terfikir... is time for me to go back for good??? tp dulu berangan nak g negara lain... tp mcm susah je :-(

is it the time???

1 comment:

whitelighter said...

aku pun kenal dr blog jugak..