Thursday, February 21, 2008

Happening in Doha...

My parents will be here in Doha next week!!! Hooray....



So apa lagi.. kena lah plan activities for them for the next 2 weeks!!! yes, they'll be here from 25th Feb 2008 - 10 Mar 2008....



dalam check2 tu... rupa nya byk gak aktiviti kat doha ni... :-) these are some of the activities yg orang2 doha boleh enjoy... this weekend... and next coming weeks...



1. Beautiful horses show kat Equestrian Club... don't tell more about this... i only have this poster... so kena lah g sana n check... dunno where's the equestrian club? dekat ngan padang lumba kuda, E ring rasanya near villagio and Doha zoo...

2. Robot Zoo.... 13 Feb - 2 Mar, tgk2 lah kat corniche tu.. a bit more on this.. check kat website dia robot zoo and kat sini...

3. Qatar Total Open... ada venus williams, maria sharapova, ana ivanovic, jelena jankovic... kira nya banyak lah jugak players top 10 datang, although takde the top 2... kira ok lah :-).... more details on the schedule boleh check kat sini.... date from 18th - 24th February 2008.

4. 7th Doha Cultural Festivals... if you think blh cari kat website dia ni... (here) i do not think korang paham pun... but anyway, it will be from 28th Feb sampai 6 March... ni aku dapat tahu pun masa tgk iklan kat AlJazeera, Qtel sponsor.. so orang2 Qtel ada tak maklumat lanjut?

5. Asean Bazaar 7th Feb 08, ada jual2 and makan2 n Asean cultural show macam last year lah kot... no other info...

ni lah Doha... ada gak aktiviti menarik... tapi promotion memang kurang giler... so kena lah cari sendiri... tanya pak2 arab... kengkawan kat office... aku sekarang ni tgh nak tahu info pasal camel race kat Asshahaniyah... ada sesapa tahu bila???

3 comments:

Anonymous said...

we are waiting for makan2 invitation!! no doubt..haha

bambang said...

wow, you must be feeling excited lah.

jangan lupa kemas rumah. Mop the floor sampai bersinar sinar.he he he...and i am glad your parents will be happy to see you in Doha too.

You will be blessed bersama DOA kedua ibu bapa you.

zal said...

anonymous
if u remain anonymous, kalau makan2ada pun, camner nak ajak... hik hik hik

bambang
dah kemas dah... :-)