Monday, February 18, 2008

new gadget...

akhirnya aku berjaya meng-un-kunci kan i-fon aku (hehehehe... saja je tak tulis in english- vnl0ck 1ph0n3, nanti byk plak org masuk blog ni due to this phrase)...

so now i can use my new phone :-) see.. tgk lambang Qtel kat atas phone tu.. hehehe :-)
big thanks to azerdills!!! gigih dia tolong aku... thanks!!! nanti balik doha claim 1 free dinner :-) btw, for orang2 doha yg nak beli unlocked i-fon email to zals.blogspot@gmail.com

8 comments:

Ard said...

nice! how much beb?? bole anta sini tak?

KucingHitam said...

ada kawan beli, kat US tapi tak unlock RM1400.

Anonymous said...

zal,

Kalau 16Gb = QR2k saya berminat. Pls respond. Kalau x unlock pun xper sebab saya dah ada kunci dia.

Anonymous said...

Kira murah ler....one QP guy charged QR2999, unlock 250, unlock with turboSIM 700.....

In fact dia advertised suruh beli dgn dia.... Are there any differences in the gadgets? Akak kurang arif, tu nak tanya....

zal said...

anonymous 1
kalau tak unlock 16GB, 2500 blh lah... nak dapat murah lagi, susah lah... 8GB boleh lah 2k.

anonymous
tak de different lah, depends on berapa GB lah... apa dalam kotak tu, tu je lah dia.

zal said...

ard
belum decide lagi harga, maybe kalau baru dalam 2k-2.5k kot...

kucinghitam
mungkin blh dapat kot... tp kena lah gi US :-)

Anonymous said...

zal..taknak hadiah kat along k sebijik...sian dia masih guna hp lama k.long...esok kan b'day along :-) bila lagi nak belanja

zal said...

kak long
hehehe... tengok lah nanti...