Hari Jualan : 29 - 31 March (3 hari)
Jam Jualan : 29hb (5pm - 10pm), 30hb (3pm-10pm), 31hb (10am-6pm)
Menu :
- Utama : Nasi Lemak, Roti John, Roti Jala, Bihun Goreng
- Air : Longan, Chrysanthemum, Cincau (org perak kataair lengkong)
- Snack : Karipap, Keropok, Bahulu, Donut
Target profit : breakeven
Members : Papa (leader), KM, Zam, MT dan aku
setelah banyak teori dibincangkan dan banyak rough calculation dibuat... akhirnya menu di atas telah dipilih... setelah diputuskan... MT dan aku akan memasak makanan, papa buat air... KM beli bahan-bahan dari M'sia (kebetulan dia balik bercuti kejap) dan Zam kerja-kerja membungkus...
so sekarang ni... sangat busy membeli, memasak, membungkus, menyimpan, mengira-ngira dan memikirkan apa yang tak cukup... dan apa yang dah ada... for the time being... enjoy the pics...
p/s - semua gambar ehsan MT
2 comments:
did someone just said DONUT???!!
P&P
P&P
hehehe.. yup DONUT... kitaorang buat donut kat gerai... fresh from deep fryer...
Post a Comment