Thursday, August 20, 2009

Air Asia X ke abu dhabi...

Finally... ari ni jual tiket ke abu dhabi... aku dah cek price... and aku dah jumpa dates harga RM200 pergi balik!!!!

good news for UAE ppl... org dok dubai and abu dhabi blh lah balik bila2 je... org dari doha ni, kena lah top up another approximately 1k to get to abu dhabi!!!

jeles jeles jeles....

aku ada baca article few months ago... air asia was considering abu dhabi, dubai, sharjah and bahrain airport for this journey... and akhirnya menang kat abu dhabi... i wonder why doha takde dalam consideration pun... mesti doha jual mahal... bodos!!!!

5 comments:

ayin1911 said...

betul..betul..betull..
jelessss!! big time..
tp klo amik airarabia dr sharjah ok kot..tp time xtaula plak..!!

apelg..pasni nk mkn pisang goreng bolelah balik m'sia.. *wink*

xplorer said...

selamat berpuasa , walaupun airasia murah tapi aku tetap prefer MAS sebab selesa dan puas hati

dzi said...

uik, hebat nye, nak mkn pisang goreng naik katebang... KAYE KAYE KAYE

whitelighter said...

kan... memang stress dan jeles gila.. dah la AUH ada etihad yang best tu

Fairul said...

doha xde dalam list sebab the goverment is so protective of their so called 5*airlines tuh...where as ADAC welcomes any airlines to their base...somemore ade 5th freedom right for Air Asia from Abu dhabi..nnti tunggu je la AUH ke DAM/BEI/JED..entah baper ratus je tiket nnti...kita ni kt doha telan air liur je la..