Thursday, January 03, 2008

Bye Bye Azerdills...

Esok Azerdills family nak balik Malaysia for more than 3 months.... dengan main reason, Mrs Azerdills dah nak menunggu masa bersalin. Baby made in Doha... born in Ipoh lah jawabnya...
since Mrs Azerdills ni mmg rajin nak buat get together... so semalam dia buat a quick n simple gathering sebelum dia berangkat... she will definitely miss the 'fun' and 'happening' Doha for the few months sampai habis pantang... Thanks Dills for the free dinner :-) sedap u 'masak' thai food hik hik hik...
(tak blh plak nak upload gambar makan2 tu... petang nanti tambah... :-) )
Jangan risau... tak sehappening mana Doha ni... so enjoy your time kat Malaysia yer... nanti bawak banyak2 ingredients dr M'sia.. and bawak cd2 karaoke :-).... we gonna miss u in all makan-makan especially breakfast at corniche and mengopi kat beanery... see u in April!!! :-)

*kalau rindu kat kitaorang... tgk je blog ni.. :-)

Kebetulan since dah ada kumpul semua... the group which are now some people call it Group Gambar Raya... :-) pun ambil gambar ramai-ramai untuk ucap kan...

Selamat Hari Lahir M T !!!

Semoga panjang umur dan murah rezeki... cepat tiup lah lilin kek ni....

5 comments:

Anonymous said...

Welcome back Azerdills!!

-Razi-

Dills said...

Alamakkk sedey la pulak baca entry nih. (Sambil dgr lagu si Jac Victor.) Bye bye Zals..update lah Blog nih selalu ye...!!!

Kalo rindu rinduan i akan ke sini selalu...kuiukuikuiuukui...

Ard said...

happy birthday mt!

Aina said...

Happy birthday Mt and to Dills, semalat menyambut cahaya mata ....

zal said...

razi
nanti i nak order things from M'sia.. u tolong belikan n pass to azerdills yer :-)

dills
hehehe.. enjoy ur trip to M'sia... hope u deliver safely... tgk lah blog, ntah2 tak de aktiviti menarik since u r not around :-(

ard
:-)

aina
thanks aina (i wakil depa je lah)