Saturday, June 27, 2009

Battery kong...

I've already put up an advertisement at QL, a website/forum for people living in Qatar. In less than 30 minutes, I've already received a call from a potential buyer...

I consider the future buyer is kind of lucky, because I am going to change the car battery soon... it has fall flat right after I put up the advertisement.... I wonder, if the car is showing his protest (due to the advert)...?? Anyway, after 2 and half years without any problem, i think it is about time to change the battery...

6 comments:

Que Sera Sera said...

Your car "merajuk" la tu you nak jual dia..sian dia kena dump for you to get your 4x4...:)

Anonymous said...

beli jgn x beli.. leh tumpang 2 kaki g travel negara arab yg lain heheheee..
yehaaaaa!!!!!!!!!!

-Razi-

Anonymous said...

Ngapa perlu kereta 4WD? Idak ke untuk nguntungkan saleman aje. Sekarang ni dengornya selalu kerja kat luar dari DOHA jadi kereta tu jadi tukun tikus.
Fikir seribu kali sebelum jual. Tanya le kawan kawan dulu tak paedahnya jika ada 4wd. Tak taule jika nak bawak orang ke dasert safari partime job cari duit nak bayor kereta. he he he, Dah tanya emak ayah kamu tentang hal nak beli kereta ni.

Iwan said...

dah decided which car? or I missed something ..kes tak baca all posts hahh lol

Iwan said...

dah decided which car ? model ? or did I missed out anything..< kes tak baca all the entries > hahaha

zal said...

que sera sera
i guess so...

razi
dtg lah.. jom...

anonymous
am sorry, i don't know who the hell are u...

iwan
hahaaha... belum... tak decide lg... tp dah decide jual kereta...