Thursday, January 05, 2012

HIQ : Qatar Open 2012

minggu ni ada qatar open. ada nadal, federer etc etc turun main tennis. sapa rajin g, boleh tgk kat khalifa stadium. but kalau br plan nak beli tiket, rasanya tinggal vip seats or cheapest seats... kena plan awal2 kalau nak g tgk. aku tahun ni, malas plak nak g... plus ada member aku g tp tak ajak aku pun.. sob sob sob... :-pAdd Video but aku heran, kenapa novak djokovic tak pernah dtg doha, dr dulu pun nadal n federer je wajib. kalau dulu, probably maybe sbb djokovic tu ranking jauh blakang depa dua org ni, but now, since djokovic no 1 dunia, apasal tak dijemput. or is it sbb dia serbian? hmmm.. ntah lah.


but as the weather is currently extremely good... 14 degree - 20 degree. sejuk with sunny sky. mmg best buat picnic... jalan2... lepak2 outdoor... mmg best. 2 minggu sudah aku dah g fuwairit mandi laut... minggu ni nak g mana ye??? let's see... enjoy your weekend!!!

2 comments:

Maii said...

wahh macam menarik je bunyik dia ;DD

Fairul said...

woi...ok la..ni aku ajak tgk WTA tour next month..hahah..jgn ckp aku x ajak plak..hhehehe