Monday, January 02, 2012

Semangat...

Atas semangat tahun baru, kononnya nak start membaca... so first aim adalah nak tukar gambar kulit buku yg appear kat blog ni - The Great War for Civilisation: The Conquest of the Middle East. mlm tadi aku buka lah buku tu, beli tahun 2008 or awal 2009 rasanya. tp since then ada lah baca 46 pages!!! hahaha... 46 muka surat je... and buku tu plak ada 1100 muka surat... after 2 years aku cuma baca tak sampai 4%... mcm mana nak abis baca ni.... buku tu agak berat skit lah - ketebalan and topik dia. mlm td sambung baca, larat la baca 3 pages, pastu dah mula gatal tgn tgk internet... mlm ni nak continue or nak cari buku lain plak lah.. :-)

4 comments:

AieSha said...

salam.. mari kita bertukar2 link... ;)

Pok Li said...

Membeli buku memang rajin. Tapi jarang yang habis. Beli komik lagi bagus.

Maii said...

Jarang dapat habiskan baca buku tebal2 ni tapi bila dapat habiskan fuhhh rasa ohsem betul! ihihi

zal said...

AieSha
ok je...

Pok Li
kadang semangat masa membeli je. Komik susah nak dpt sini.

Maii
a ah... terasa sgt byk ilmu