Wednesday, December 12, 2007

Selamat Datang...

ada beberapa keputusan aku buat kat sini adalah untuk accomodate orang datang ke Doha ni...

contoh nya, aku beli kereta sedan instead of hatchback sbb aku fikir kalau my parents datang sini sure beg besar-besar... kalau kereta hatchback takut plak tak muat...

aku tak berusaha utk pindah ke villa yang lebih besar atau apartment yg lebih baru sbb my apt ni agak senang jugak nak ambil public transport berbanding apartment lain...

then aku berusaha lah sungguh-sungguh utk dapat apartment 3 bilik instead of 2 bedroom apartment as stipulated in my so-called contract, so that kalau ramai orang nak datang... muat lah nak tido... 2 family blh accomodate...

aku plan nak ambil satu lagi sim card phone utk kegunaan sesapa yg datang kat sini :-)

tapi.... yang aku mengharapkan datang.... family... kengkawan... kawan atas kawan... tak muncul2 jugak :-(

dan bila my parents cakap nak datang for raya haji kat sini, i was so excited... dah bg tahu member2 sini dah nak buat open house :-) tp sebab cuti aku extended hari tu, they've decided to postpone their trip here, too bad...

tapi, thanks to my previous housemate, razi, yang agree nak datang sini to celebrate raya... katanya nak clear off cuti tahunan.... hooray!!!! he'll be here for the whole week starting tomorrow!!! :-) have a safe flight tomorrow (or today) ok!!!

and my parents plak asyik postpone lah nak datang... kejap in January... then in March... kenkadang in May.... apa2 lah.... anyway, sesapa yang nak datang Doha jemput lah datang :-)

5 comments:

Anonymous said...

hehehe...kelakar n kesian pon ada...the same goes here...nak cari rumah 3 bilik sbb nak accomodate org dtg, nak beli kereta boleh masuk 7,8 org sbb nak bawak org jalan2...siap along tak guna the other room sbb nanti org dtg senang..hahaha...saperlah yer yg nak dtg...hahaha

Aina said...

Alaaa..ciannyer. Apa kata kereta tu nanti u gi amik kat umah i, kita gi jejelan ...nak tak. U paksa laa si Ard tu datang. Bila laa dia tu nak sampai Doha agaknyer.

Anonymous said...

hehe..takkan ajak kosong jek..if nak org dtg, kirim la air ticketnya sekali..:p ~NI~

zal said...

kak long
nanti bila mak ayah ke sana... i will tag along... make sure cukup ruang rumah tu..

aina
hahaa.. mmg tgh paksa dia tu.. tak cukup duit katanya.. konon...

NI
hehehe.. boleh boleh boleh... ticket sampan boleh???

Dr Purva Pius said...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of S$250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of S$250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius,via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

BORROWERS APPLICATION DETAILS


1. Name Of Applicant in Full:……..
2. Telephone Numbers:……….
3. Address and Location:…….
4. Amount in request………..
5. Repayment Period:………..
6. Purpose Of Loan………….
7. country…………………
8. phone…………………..
9. occupation………………
10.age/sex…………………
11.Monthly Income…………..
12.Email……………..

Regards.
Managements
Email Kindly Contact: urgentloan22@gmail.com