Sunday, May 25, 2008

Bye bye Aizal :-(

I do not know whether to accept the news of Aiyeen family leaving us as a bad or a good news... being selfish... i take it as a bad news (kurang kawan... tak de port... etc etc etc) but being a good fren... i'm really happy for the opportunity in front of them...

setelah menunggu beberapa minggu, both of them dah dapat permit keje utk menyambung keje kat L0nd0n... good for them (jeles gak)... tp bukan lah depa dapat g terus, sbb now nak kena uruskan visa lah plak... hmmm.... birokrasi... in a month time.. most probably depa akan tinggalkan doha ter'cinta' ni.

anyway, since dah dapat berita gembira tu... dan dalam usaha untuk memulakan clearkan umah, aiyeen family (including parents aizal) menjemput kitaorg makan2... (as the last makan2 at their place) its a small gathering with simple but extremely delicious laksa johor n nasi beriani cooked by aizal's mom... so delicious until aku makan 2 mangkuk laksa and 2 pinggan nasi beriani (hmmm.. that was my only meal for the day ok)

to aiyeen family... the very best of luck... semoga tercapai semua impian n cita-cita... agak2 bosan kat london tu... cari-carikan lah keje utk aku jugak ye... :-) we'll be missing you... definitely.

3 comments:

ainul said...

byknye event mkn2...
kecirrrr~ huhu

to aiyeen family, gudluck too!
(best gile dpt keje london)

Dills la sapa lagi! said...

Tak payah nak jeles org pi LONDON. Walopun Doha ni kurang glamer, if you make the best of every moment here..you will appreciate this place. Rezeki masing masing.

Bila you pindah KENYA nanti, im sure Doha will always have a special place in your heart. The same goes with all the other places you have visited. Each and every one of them will hold a special memories...kan??

Soooo apa lagi enjoyyyyyyyyy!!!!! hahaa terbebel lak kat sini. Baru balik dari singing dune nih..ala ala kagum dgn kejadian alam dan kuasa tuhan.

zal said...

ainul
banyak ke.. biasa2 je...

dils
hahahaa.. i g kenya kah???? :-D spekulasi ni