Monday, May 05, 2008

musim berubah...

seperti yg aku pernah citer dulu, org kata musim akan berubah bila hujan turun... and for the past few days/weeks hari semakin panas... and semalam hujan sekejap... sekejap tu makna nya tak sampai pun 10 minit. cukup lah sekadar sempat mengotorkan kereta aku yg berdebu penuh tu...

lebih kurang jam 3ptg semlm, masa aku kat office, tetiba dengar bunyi hujan yg bunyinya mcm lebat. semua org kat office nampak tersenyum n berlari ke tingkap... hehehe.. lama sungguh tak hujan... tp sekejap je lah... but its enough to make ppl smile :-) so bila hujan ni, aku anggap dah masuk lah musim panas kat Doha ni (ada ke musim sejuk pun, hehehe)

hmmm... but sedar tak sedar dah bulan 5 tahun 2008! cepat sungguh masa berlalu... dan aku sebenarnya ada 4 bulan saja lagi kat Doha ni. should i stay.. or should i go somewhere else... but anyway... if i ever stay pun... harap-harap i wont be facing next summer... this year summer would be my last summer in Doha... insyaAllah...

7 comments:

Anonymous said...

go somewhere else!

Que Sera Sera said...

Quote - "semua org kat office nampak tersenyum n berlari ke tingkap... hehehe.. lama sungguh tak hujan... tp sekejap je lah... but its enough to make ppl smile" Unquote...

Hmmm, same thing happen in my office yesterday, except for the reverse reaction. We ran to the window, confirming the rain, and looked worried instead. That means, another long evening on the road..:(

Dillzzz said...

ye la ...pergi la...tinggalkan kita org kat sini..!

ainul said...

apa kata try indo~? wehehe ;P
(kat jakarta gaji beso gakla, haha)

Anonymous said...

fly and spread your wings dear..

Anonymous said...

eh.. bukan kita dah janji nak travel sama2? so stay there first lah until i finish whatever I ned to do... :-) hehehehehe

- u know who-

zal said...

anonymous
i will!!! definitely

que sera sera
hehehehe... org malaysia mmg mcm tu... bila panas minta ujan. dah ujan complain gak...

dillz
we never know.. ntah2 u g dulu ke madrid and terus duduk sana kan...

ainul
tolong carikan keje boleh???

anonymous
wah peminat ke ni??? :-) insyaAllah...

anonymous
hahahaha.. tgk lah kalau ada rezeki...