Thursday, May 08, 2008

Pity Burma...

masa aku balik raya haji sudah, aku dah ada plan nak fly g ke Burma ni... tp masa tu kecoh lah plak pasal sami buddha riot... so i've cancelled the trip and plan to go this year...

now dah plak kena cyclone plak... kesian nya... :-(

but still i'm planning to go there... hopefully once the havoc dah clear...

3 comments:

bambang said...

Allah masih sayang kat kamu..

Last year, setelah you balik dari Muscat, terjadi Cyclone Gonu.

this time, sebelum you memijak bumi Myanmar, terjadi Cyclone yang dasyat tu.

What do you think?

For you info, kat office I ada 2 colleagues Myanmar. Until today, they have no news regarding their families/parents. They cannot work properly as they are feeling very very down. I nak marah pun tak boleh. In the end, I pun ikut bersedih.

Anonymous said...

My Bro said macam nak kiamat masa ribut tuh. Thank God dia takde kat tempat yang teruk kena ribut.

anyhow, apa persamaan between Acheh & Myanmar disaster? Perebutan kuasa perhaps..

-Razi-

zal said...

bambang
alhamdulillah...

razi
syukur dia selamat