Wednesday, October 15, 2008

Bored...

Aku dah sampai kat Doha since ahad lepas... and seperti biasa minggu pertama lepas balik dr kl mmg membosankan... u know... the kind of feeling yg rasa malas betul nak duduk doha ni... and lebih baik duduk kl... i have that feeling setiap kali balik dr Malaysia ke Doha... but this time, this feeling makin kuat... rasa mcm betul2 nak blah dr sini... hmmm...

anyway, dulu aku ada cite yg aku balik tgk umah aku... masa tu belum buat apa2 lagi... now dah boleh duduk dah... siap cat semua, a friend of mine stays there at the moment, sambil2 jadi umah singgah my parents and my bro kalau depa turun kl. actually, bila dah ada umah sendiri ni lagi lah rasa macam tak nak balik sini... hmmm... bila lah dapat merasa tinggal kat umah sendiri ni...

preview of the house... or shall i call it home...
yeah i know its green.... :-) but the rest mcm simple je lah... umah bujang, bukannya umah mak datin... hahaha...

9 comments:

orangbukit said...

Salam. There is no place like home..home sweet home. The sound, the smell, the aura...

Dills said...

hahahaa you selalu berperasaan mcm gini lepas balik mesia or bercuti mana mana.. :) Sure tak de mood. Im not in the mood too. But not because i dont like it here. Just that i enjoyed the hols too much that i didnt want it to end. Sigh!! :(

So mcm mana ni, ada ke mood for Raya Haji trip? kalau tak de, ckp awal awal ... we can cancel and shah dont have to rush to get a new car.

Stock keta sampai hari ni pulak tu..hehe.. :)

Anonymous said...

i always lurrrvveeee green...

-aRd-

Que Sera Sera said...

With the current state of economy & political instability here in Malaysia, let me suggests you to stay put. Malaysia is going down the drain soon, sighh..more over, u belum jumpa perempuan Arab nak bawa balik to show to ur mom, so, cannot balik lagik! hehehe..

but i agree, the house is beautifully done..

ainul said...

greeeeeeen~ soothing color, nice!

whitelighter said...

huhuhu aku lom lagik sampau doha ko dah kata camtu... wahh umah ko dah siap.. umah aku hampeh dah delay since February haritu

ZEYN, THE HELL'S FIREWOOD said...

i love what i see. :-)

arsaili said...

salam kenal..fuyoo bro..cantik banget sey...u shld call it home then..no second thought

zal said...

org bukit
salam... yup indeed... selamat dtg menjengok blog ni...

dills
oits... yg trip tu.. still jalan..:-)

ard
i love green too.. tp i prefer brown jugak.. hahaha

que sera sera
minah arab mahal lah... pemalas plak tu...!!!

ainul
thanks... :-)

whitelighter
tak pe... ko ada nanti harap2 dapat lah hilangkan kebosanan doha ni

zeyn
cool... hehehe... u lagi hebat in ID

arsaili
yup...it is indeed a home... :-)