Saturday, October 04, 2008

Raya...

Raya was great... cuma aku je demam panas starting 2nd day of raya.... for me demam panas no hal... tp yg tak larat nya sakit tekak ya amat menyebabkan aku tak makan pun masakan mak aku kat umah...
Seperti biasa, raya pertama mmg hari visit org2 tua... adik beradik my parents. on 2nd - 4th day duduk kat umah dan org datang visit. mak aku masak nasi tomato n laksa (aku tak rasa skit pun :-( )
since this is the first time in 3 years kitaorg dapat beraya sekeluarga... sessi bergambar lah paling best :-)

4 comments:

whitelighter said...

eh sama pulak baju raya kita, but mine matt yours glossy.. kesian lah sakit tekak.. rugi tu

asuhara said...

amboiiii silau ler tgk gambar2 tu..anyway bersyukur dapat berkumpul on hari raya kan? dah balik doha ?

Anonymous said...

cayalah, ala2 pakaian angkasawan gitu...

zal said...

whitelighter
sekali sekala... shiny..

asuhara
yup... raya for sure balik...