Tuesday, October 28, 2008

Happy 30th birthday to myself..

Actually this year birthday's wish came early for me... ye lah.. since am in DC, the wishes ni kind of dtg 1/2 day earlier... sbb by the time 12am on 28 Oct kat Malaysia , kat DC ni baru je jam 12 tghhari ... :-) (kiasu!)

therefore... masa aku tulis email ni, aku still ada 5 more hours to enjoy my life while am still at my 20s... (ok end, the very end, the last end of my twenties... hehehe)

so here i am, joining org2 berumur 30 tahun... hahaha... wow I am an old man already... hehehe... (julia roberts dah 41 hari ni, lagi tua kan...)

so happy birthday to myself...

p/s - am going out for my birthday dinner... sorang2 kat cold DC...
p/s 2 - update... i went out... tot of goin to this one place... keluar2 metro... area tu gelap n takde org pun, although kedai tu i think a block away, but me dont dare to walk alone there... so masuk balik ke dalam metro n balik hotel... hahaaha... end up makan sandwich subway... asyik makan tu je since sampai sini.... teruk lah dc ni, lepas jam 8 je gelap...

thanks for the wishes my frens... :-) (utk sapa2 yg ingat lah... hehehe)

8 comments:

Que Sera Sera said...

Happy Birthday Rizal! May Allah bless you always..take care!

asuhara said...

otanjobi omedetou zal-san!
(selamat hari lahir!)

selamat menikmati hari lahir kat DC tu walau sorang2. :)

Ghazali B Abd Aziz said...

Zals;

Happy Birthday ... semua Allah memberkati hari hari yang mendatang.

Muga apa yang di hajat dan di di idamkan menjadi kenyataan ....

Seronoknya duduk kat tempat sejuk kaaaannnn ......

Nanti ada kuar TV jugak ker?

ayin1911 said...

Hi Zal..

Happy 30th bday!!!
a year older..a year wiser!!
have fun in DC!!

ainul said...

met ultah yg ke-30!
moga ALLAH memberkati hari2 mendtg ;D

p.s: can i ave ur dhoha add pls?
thot of sendin sumthng frm ere
but it might b kinda belated (or sgt belated?)
taula post indo mcm kura2 sket.....
thx!

bambang said...

Rizal,

Happy Birthday to you!!!!

Age is only a number but maturity that counts.

Take care.

Hugs
Bambang

Fafo said...

Nice photos

zal said...

Dear all,

thanks for the wishes!!! :-)