Monday, April 02, 2007

Next projek (sneak preview)...

Sebenarnya ada satu lagi projek yang aku nak buat... sepatutnya projek tu digabungkan ngan projek Dukhan... tp disebabkan tak sempat dan tak cukup tangan... aku terpaksa tunda projek tu... anyway, aku dah buat semua preparation untuk launch projek hari tu... cuma kena buat few latihan dan menambahkan lagi percubaan...

nanti kan projek ni akan datang... anyway, nak sneak preview tak... :-) ni dia projek aku ni... oooh... bila nak start study ni kan...

8 comments:

mt said...

cupcake tu dah ok taste.. cuma kena improve bab icing tu :-))

Ard said...

Cute :p

zal said...

MT
yer... cupcake dah ok... ni nak improve icing la, kena betul kan art skill ni... buat atas drawing board dulu.

ard
thanks... nak try?

nur said...

zal, nnt kan improve sikit decoration tu.... kasi cute2 sikit...pastu pos kan bagi nur makan... mesti sedap!!

zal said...

nur
tengah belajar la ni... nanti dah cantik i post kat blog ni jer... telan air liur jer lah korang tgk.. hahaha

dShz said...

yo.. hmm.. about recipe fruit tart tu.. betol2 senang tau.. pastry untok crust(nanti i go carik the recipe kat laci,.. part custard, beli je instant custard mix ngan susu segar pakai cake mixer tu, abes,.. fresh fruits potong cantek2, pakai canned fruits pon naseb lah.. abes tu,.. glaze.. :-D
nanti i go carik the proper recipe kat my mom's laci.. ;-)

zal said...

dshz
custard tu i tahu... tp glaze tu nak buat macam mana??? hehehe

dShz said...

okie.. part glazing tu,.. my mom beli macam dah siap ar.. tinggal panaskan je, kasi cair.. dier macam ala-ala jelly gitu.. tapi i do lagi style.. masok kan kat mangkok, terus on microwave oven.. nyeh-heh-heh!