Thursday, April 26, 2007

Bowling...

dengan pembukaan semula pusat bowling kat D0ha ni... bertambah lah option nak melepak atau berkumpul... dan semlm aku pergi sana lagi dgn beberapa member kat D0ha ni...


p/s (1) sorry yer papa kena bersengkang mata sebab teman aku g main boling... hehehehe... next time u try membowling... br best blh berentap... hehehe...

p/s (2) thanks MT for taking this picture, br first time aku blh tgk mcm mana action aku membaling bola boling... not bad huh... ada gaya pro tak??? hahaha

4 comments:

ZEYN OF ENVY said...

zal,

macam Mas Idayu binti Mesnun aje! hihihi...

Syaf said...

What was the score? Who won?

Ard said...

wah dari blkg dar nampak shalin zulkifi jer :0

zal said...

zeyn
sapa tu???

syaf
average for 3 games 146.. main saja2 jer.. :-)