Monday, April 09, 2007

Apartment... revisit...

sudah seperti habit aku... aku suka re-arrange furniture kat umah... setelah 6 bulan kat apartment aku, tiba masa untuk aku mengubah susun atur ruang tamu aku.. bukan ada pertambahan apa-apa... cuma diatur semula supaya nampak lebih luas.... dulu aku pernah tunjuk ruang tamu aku kat entry ni...

sekarang.. setelah memvacuum... memop...mengelap... mengubah... (dengan bantuan papa) last weekend... hasilnya seperti ni...




tak der lah sehebat mana... tp at least berubah lah... dan sekarang boleh tgk tv sambil baring-baring atas lantai... best best best... so MT, kalau rasa-rasanya boleh bawak bantal-bantal besar dari M'sia... boleh lah susun-susun kat atas lantai tu... hehehe...

dan aku juga dah cuci toilet... :-)

ni lah perkakas kat toilet aku... hehehe

6 comments:

ZEYN OF ENVY said...

you cuci toilet dengan product Aramis??? itu perkakas badan...bukan toilet! hehe...

nice house you have there. bolehlah kerja dengan i nanti eh! hehe...

MT said...

so, bila nak buat house warming? hahahaha... masak2 nanti, kat al-sadd lah pulak... Ibn Mahmoud nak pencen... hahahahahhaha

zal said...

zeyn
keje ngan u??? mahal tak ko nak bayar aku ni???

mt
boleh saja... mlm ni nak buat first try... :-)

house warming? tak nak buat... nak biar rumah ni sejuk je... summer dah dekat!!!

famil said...

company provides those? dangggg

zal said...

famil
yup.. all fully furnished... provided by the company... in fact who lucky enough dapat villa... toilet brush pun company provide.. :-)

mt said...

nak tambah lagi...

kerusi 1 seater tu, ko punye.. dua seater tu, Papa SK punye and satu lagi tu, buat beromen.... hahahahah