Tuesday, July 15, 2008

Going home...

aku balik kampung (balik malaysia!!!) dari hari esok (Khamis - sampai KLIA hari jumaat) sampai 2hb ogos... 2 minggu je... tak lama...

ada sesapa nak pesan barang nak bawak balik ke Malaysia? let me know ok... utk those yg nak pesan brg bawak ke Doha... hmm.... only for special request je... kalau tak urgent... hahaha.. minta kat orang lain bawak... hahahaahaha

can't wait!!! tak sabar nya nak melantak... hahaha....

4 comments:

bambang said...

Congrats zal.

Kirim salam kat siapa siapa yg I kenal kat KL tu....kalau u gi ke pulau temasek, let me know.

have a well deserved break!!

Dills said...

eeei dah le gemok nak melantak lagik!!! hhahahahahah! Kirim salam Deen kalo jumpa dia..

Anonymous said...

hello bro...ai tgk stock barang makanan mcm dah beranak pinak...lah rupa2nya masih sendiri...cari bro...cari...jgn x cari...gud luck ya...

zal said...

bambang
tak sempat lah ke temasek

dills
dah kirim salam dah

anon
insyaAllah.. kalau ada nak recommend bg tahu