Sunday, September 21, 2008

Licin...

kalau kat malaysia hari tu... kuning lambang bersih.... last week, doha (especially hyatt plaza) dilanda badai orange... which means.. LICIN... apa yg licin??? is the food yg kitaorg jual at the second bazaar yg licin :-) yg ni mmg betul2 licin, all single thing jual :-)

again... it was fun fun fun... and hasil drp first experience last week, kitaorg dah properly planned the occassion, so tak lah penat sangat. plus, this time around, MAQ organised kat dalam shopping mall... so duduk dlm aircond, so best lah... not like the previous week :-)
kitaorg jual lebih kurang sama mcm last week... ada tambahan cucur udang, pulut kuning & rendang, kuih koci, karipap, puteri ayu dan apam pisang. this week tak de cokodok, roti john dan nasi dagang. those pics above cukup membayangkan betapa fun nya activity ni... am hoping that my gang ni, always keep in mind yg activity for the fun of it ye... bukan kira sangat untung tu :-)

anyway, this time, crowd still seramai minggu lepas... tu lah sebabnya sampai licin semua barang kitaorang.... alhamdulillah.. thanks for the support :-)
and more group photos... :-) insyaAllah tahun depan kita jumpa lagi di bazaar ramadhan 2009!!!

yang ni ngan dato' n datin duta malaysia,
(datin, bila nak jemput kitaorg datang umah makan2???)
oh btw... nak menjadikan the day was much more fun... ruby and najib invited us for iftar... the food spread mmg sedap n banyak... and for the first time i try makan benda2 bawah ni... sebelum ni tahu nama je, tak pernah try... too sweet :-)

3 comments:

Dills said...

Im just doing it for fun....Not for untung definitely. Takat mana sgt untung pun...heheheh... :)

asuhara said...

tak kira baju merah atau oren, semua licin ek...tepuk!tepuk!

just yeen said...

wahhh.. siap ckp insyaallah jumpe thn 2009?! hehehe.. dah plan stayin another year? :D