Monday, September 29, 2008

Way home...

First of all... thanks to all my beloved friends yg sanggup datang menghantar aku ke airport... balik 2 minggu je... tp rasa mcm balik terus dah... semua pakat hantar... thanks!!!

aku balik ari tu ngan family abang aku dan mak mertua ramzi... it was 6 of us... and supposedly dpt allocation 130kg je (aku dpt extra 10kg sbb privilege member) tp in total kitaorg bawak 146kg... :-)

the flight was on time... both the departure and arrival... and it was uneventful and boring... takde tv kecik kat depan tu.. no interactive games.. no movie!!! aku dah berangan dah nak tgk 3 movie, ye lah kat doha mmg selalu miss the latest movie pun. asyik nak harap kimi je torrent movie, tp dia tu malas torrent movie2 baru, ada je alasan dia. so tak de movie kat atas flight, so dok lah baca buku, sembang ngan org dubai keje mbc duk sebelah aku and tido sekejap.
sampai kat kl dekat tpt tunggu bag tu ada segerombolan pekerja asing tgh nak tunggu diuruskan... nak masuk msia ke... nak hantar pulang tak tahu... anyway, alhamdulillah... semua 10 bag kitaorg selamat tiba.... and my younger bro n razi dah tunggu kat luar... masuk kete je terus fikir... apa nak beli kat bazaar ramadhan ari ni??? hahahaahaha....

btw... by looking at what i had for iftar malam tadi... i think for sure in 2 weeks time... i will gain 3kg definitely (and perhaps ada probablity gain >5kg hahahaha)

enjoy your last 2 days of ramadhan....

1 comment:

rozie said...

what?? no small TV?? Die mah like that.

nasib baik hari tu i balik both ways ada TV. dapat tengok sex and the city. tee he he