Tuesday, July 20, 2010

Travel Report: Carnaval

Rio ni famous jugak dgn Carnaval... pesta parade mcm Citrawarna Malaysia tu... tp sgt jauh lagi hebat... korang blh tgk lah kat utube mcm mana hebatnya parade depa ni... the dressess the colors n of course the people... mostly depa menari samba.. Carnaval ni selalunya buat masa summer, around bulan february. kalau g masa sini party is everywhere and harga semua benda mahal lah.since aku dtg bukan masa carnaval n nak tgk the dances, samba, bosanova and capoeira show. aku g tgk kat platforma, tempat yg ala phantasea kat phuket and cultural village show thing... tp aku tak lah rasa gempak mana... the sound wasn't good, the dances were so-so... and the people are not the best among all... anyway, dah sampai n bayar.... tgk je lah kan... hehehe...
video
here are some pics and clips... tak ramai pun org datang... the entry price is ain't that cheap... dekat Rm200 gak... and since aku dtg sorang... takde lah sempat aku nak suruh org tolong ambikkan gambar ngan awek2 seksi ni... hehehe...
video

No comments: