Tuesday, October 23, 2007

Kara OK... ok ker???

We had a joint birthday celebration kat Red Box Karaoke sempena birthday Sha n Zu on 20th Oct... since Zu mmg raja karaoke kat doha.. plus sha mmg vocal wanita paling mantap kat doha (sbb dia je pompuan yg join karaoke kat doha hahaha) so birthday ni buat lah kat pusat karaoke... hehehe... date kena tunda lewat dr birthday depa sbb MT dan Zu br sampai KL from KB on that day...
selain daripada zu n sha dan aku as organiser... family zu, nizam, razi, MT, BH dan famil pun join.. (MT n famil chicken out, tak nyanyi pun). it was a 3-hour karaoke session yg tanpa sengaja extended for another 1/2 hour... with buffet spread yg ok ler... it was quite fun sbb dapat menyanyi dgn sound system yg best dan unlimited songs... kalau kat doha ad cd sama jer kan... hehehe...
best!!! :-)

4 comments:

azer said...

..weh bawak ler balik CD karaoke banyak banyak n best best ke Doha.. port karaoke err cari later.. kui kui kui..

aizal said...

buat kat bilik atas aku.. tapi kene tolong setup.. jadikan kedap bunyi hehe..

Anonymous said...

bukan senang nak berkaraoke dengan family ada skali ni..jeles aku.. seronok la korang... terserlah kebahagiannyer..

zal said...

azer
mmg rasa nak beli banyak... but takder port lah...

aizal
betul ke nak jadikan bilik tu port? baby tak menjerit sama ke nanti???

anon
yup mmg best, sampai anak tutup telinga dengar bapak menjerit!!!