Thursday, October 11, 2007

Selamat Hari Raya...

..SELAMAT HARI
RAYA AIDILFITRI

MAAF ZAHIR
BATIN...


aku dengar orang Doha beraya lebih awal daripada kitaorang kat Malaysia ni... Adam.ah msg aku thru skype kata Doha raya dulu... best lah korang... kitaorang tak nampak anak bulan kat sini.... :-) so, beraya sakan lah yer... dah siap masak semua???

anyway, tadi aku sempat lah g bazaar ramadhan.. the last time for this year... dan first time ambil gambar... tak byk ambil gambar sbb org nampak aku macam kelakar ambil gambar... kata org perak mcm jakun... hahaha... so aku ambil skit2 je... hahaha...

enjoy raya ye org doha!!! :-) tapi kan macam mana kat saudi n qatar blh nampak anak bulan, but not in Malaysia... saja jer... eh... along kat UK beraya esok gak ke??? tp ada course kan... hehehe.. mcm tak raya lah...

aku ada jugak dgr citer (dr adam.ah), saudi mmg cuba elak kan raya on saturday, sbb nak elak celebration hari sabtu mcm org jew, black sabbath... tp mungkin kebetulan je kot, aku tak tahu lah betul ke tak cite ni... harap2 betul lah depa dapat nampak anak bulan yer...

Allahu akbar Allahu akbar Allahu akbar!!!

3 comments:

Ard said...

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin. Enjoy ur raya holiday.. :)

MT said...

Selamat Hari Raya.... :-)

zal said...

ard & mt
selamat hari raya 2 both of you... enjoy... and kalau datang ipoh singgah lah rumah.. :-)