Thursday, March 13, 2008

Mak & ayah trip...

As aku cakap ari tu.. aku membusykan diri plan the weeks my parents were here... so banyak aktiviti diorganise sampai penat depa :-)

aku dah citer the main stories kat hari tu... (round-round Qatar)... so ni gambar-gambar nya...

1. BBQ @ simaisma

2. Sand Dune


3. Trip to the North

4. Birthday Maisara & Muzzil

and sampai hari ni... aku masih lagi dalam proses nak menghabis kan makanan yg my mom dah siap masak :-) still good lagi... kalau tak elok pun bedal je... thanks mak n ayah for coming all the way to Doha... at last sampai jugak...one thing yg aku betul2 realise masa depa datang sini, they are now dah tua... mmg pun.. my dad dah 60+ my mom dah nak masuk 60... age is catching them... especially my mom. although its unfair for me to judge that way sbb dia sakit hari tu, tp 60 mmg lah umur dah tua ok... aku sangat berharap depa sentiasa sihat dan dapat berjalan merata dunia mengikut hajat hati insyaAllah... hopefully they have enjoyed their time here...

and for sure, among other thing yg disampaikan masa depa kat sini... tanya aku bila lah aku nak kawin... bukan tak nak kawin... tp macam mana nak kawin kalau tak de calon isteri!!! :-) any takers out there???

5 comments:

bambang said...

Salam Zal,

You menangis tak bila hantar your parents balik kat airport? he he he...

I loved the picture of your parents kat corniche tu..with the Doha skyline behind and Sheraton hotel at the right side...sooo romantic.....sooooooooo many kenangan manis kat Doha...

love
bambang

zal said...

bambang

tak menangis lah.. cool je :-)

Corniche...one of the picturesque places in Doha... and always stunning tapi bila tak de sand storm lah.. hhehehee

Anonymous said...

arief kata 'i miss them' bila dia nampak gambar opah n tok. No takers yet??? apsal tak habaq awal2? boleh k.long tolong cari..hehehe

aZeR said...

..aku tengok si kimi makin beso.. wakakkaka..

Anonymous said...

salaam,

kefeek? i love Nancy Ajram too! She's HOT..