Sunday, March 30, 2008

ad-hoc...

Azerdills yg aritu balik KL now dah balik doha :-) hooray.... and bg meraikan ketibaan semula, aku pun ajak lah few ppl g makan2 kat ponderosa... tot of having a small group je... alih2... :-D ramai plak yg turn up... which includes Mat Le's family and Adam's family... better... the more the merrier :-)


jarang dah kumpul ramai2 ni.. so alang2 i buat a surprise birthday potong kek utk org2 yg dah makin tua kat doha ni... (actually mmg dah tua pun)... Adam's birthday on 28th and Nije on 20th... sbb kan ad-hoc n tak plan... tersilap plak.. i should also celebrate birthday Che' Le yg dah lepas 15 mar huhuhuhu... tak lengkap my surprise birthday celebration utk org tua ni.. hehehe...

it was fun kalau makan2 kat restoran ni.. kids can still play around... sembang2 ok je.. and the best part lepas makan tak perlu nak cuci.. hehehe.... and the good thing makan kat sterling restaurant chain now, dia bagi coupun QR3 for setiap perbelanjaan QR10... so mlm tu kitaorang dapat 70 keping coupon QR3 = QR210 for the bills we paid (QR700) boleh lepak2 n minum kat coffee beanery for free pas ni.. hehehe....


again happy birthday to adam, nije.. and also che' le.. :-) (they are all more than 30 years old - ada yg dah almost 40 pun hik hik hik...)


p/s - thanks for adam for the pics :-)

2 comments:

bambang said...

Happy birthday to whoever yang celebrate.

At Ponderosa kah? One of my favourite makan place in Doha..he he he..

Hey, tu Khizmie kan?? Makin handsome lah..kirim salam kat dia...

zal said...

bambang
a ah.. kat ponderosa.. :-)