Thursday, February 19, 2009

It ain't CNY, neither V Day...

Dah lama sebenarnya kitaorg tak buat proper makan2... selalu nya makan ramai2 je.. hahaha... ada beza ke... so che le's planned to have a proper makan2 kat umah dia... and the main menu is satay... yum yum... lama gak tak makan satay... for me plak... since dah nak buat proper makan2... aku cadangkan why not buat theme color. merah dan hitam.. baru lah mcm berangan happening... although it is among the same faces, ada gak muka2 baru... termasuk 3 org yg mmg baca blog aku i.e. zaireen... fairul... n shafei... yg buat aku rasa lagi kelakar, fairul n shafei read my blog even before depa datang doha... besar kemaluan bila depa ulang2 citer pasal apa yg aku tulis kat sini... really malu... hik hik hik...
the night before the party, che le (ooh ija pun baca gak blog ni.. hehehe) panggil semua 'crew' makan2 utk cucuk satay... ada dekat 500 cucuk satay rasanya.. or even more... tp ada daging n ayam je... kalau ada satay unta surely best...
the party itself was fun... almost everyone wore red... since semua ada... we have decided utk wish farewell pada ramzi and his family sbb depa nak balik malaysia for good next week... ada rezeki lebih baik kat malaysia katanya... good for him...apart from makan satay, we also as usual have karaoke session... with the kids started with nusery rhymes and later shafei n ramzi himself nyanyi lagu2 indon :-) fun fun fun...

3 comments:

whitelighter said...

btw aku suka entry yang ko tak de duit masa memula datang gaji lom masuk then nak raya.. huhuhuhu

Anonymous said...

karaoke kat redbox sogo lagi best...

-Razi-

yeen said...

Oooo.. yang bagi kad spesel tu farewell Ramzi ker.. kiteorg kompius, tak tau naquib ke, ramzi.. heee