Sunday, May 06, 2007

nothing much...

No activity during the weekends... except for jalan-jalan ke shopping mall.... dan some discussion on this coming weekend trip... g mana?? hmmm.. ntah...

Doha dah semakin panas... last week ada hari yang cecah 42 celcius... terasa dah mula masuk musim panas... ni baru minggu awal musim panas... nak menempuh lagi 4 bulan macam ni...

tapikan dua tiga minggu ni rasa mcm nak balik M'sia... bila lah nak ada peluang ni...

terasa nak makan nasi lemak jumaat sudah... bangun-bangun tidur terus masak... sekejap je siap semua ni... hehehe

5 comments:

mt@qatar said...

sajee.... :-))

ridz1 said...

ter'liur' aku nengok nasi lemak ko!

nyam nyam nyam

rasanya seindah rupanya ke...?

ko tak buat murtabak meggi ko ke ngan agar2 sirap?

Pato & Pearl said...

Yes, I reckon the temperature is rising and will continue rising...teringat masa di Bahrain with over 45 degrees ...kalau pecah telur kat road, boleh masak ni...hahaha

Pato & Pearl
PS : nasi lemak tu looks appetizing lerr

Ard said...

I HATE U. PERIOD.

zal said...

mt
:-) sedap kan nasi lemak tu...

ridz1
kat sini ada murtabak bawak dr M'sia.. br makan last week... n aku punya agar2 dah improved hehehe tp jarang buat.. selalu trifle saja..

pato & pearl
ooh i will brag more on the temperature...

eh.. kat s'pore sure blh dpt better nasi lemak... pearl can cook nasi lemak as well kan..

ard
actually, this entry is meant for u... hahaha.. jangan marah... hahaha