Saturday, November 22, 2008

Thanks peeps!!!

Khamis malam Jumaat (semlm) kak ruby n naguib jemput member2 n aku datang umah dia... ada bbq plus nak sambut birthday seperti biasa... since makan2 session almost like a routine... aku pun tak de lah nak bawak camera dah... and again its a birthday party utk bebudak... bawak hadiah (or in this case x bw pun, sbb kirim dilla je g beli n bawak, thanks dilla). so again, its makan2... so same old thing.
bila dah kebanyakan bbq siap masak, we gathered around and sing the birthday song... masa tu aku plak kepochi nak suruh semua org pakai that funny party hat, sesaja buat kecoh.... ntah mcm mana, the song which supposed to be sing as "happy birthday Adif!!!!, happy birthday to you..." bertukar jadi "Happy birthday Zal.... happy birthday to you..." aku sebenarnya tak sempat nak register apa tetiba lain plak ni... plus bebudak plak mcm tercengang2... adif lagi lah terkejut tetiba ada org2 tua steal the limelight....rupanya there was a surprise (belated) birthday party for me... thanks peeps... ingat jugak korang kat birthday aku, walaupun dah lewat 22 hari :-) aku mmg terkejut... and tak prepare.... depa siap bawak hadiah lagi... and mmg betul curi limelight dr adif :-) and plus mengotor kan umah org.. :-)
here some photos!!! (thanks dilla for the photos, ni pun curi dr fb dia.... hahaha)

3 comments:

Ghazali B Abd Aziz said...

Happy Birthday to You too ..

Semuga tercapai yang yang di hajati dan di idamkan ...

Mudah mudahan hari hari yang mendatang penuh dengan keberkatan ...

(Tak kisah ler kaaannn walaupun terlewat kan !!!)

pu3 umno perak said...

u looked sooooo happy! lucky u to have such great friends! u sure u wanna leave them and move to another continent? hehe ;D

zal said...

ghazz
terima kasih

pu3 umno perak
shhhhh!