Thursday, November 06, 2008

Kaput :-(

My laptop went kaput a couple of days ago... now kadang2 ok.. kadang2 on guna safe mode... kadang2 senyap terus... I've tried to ask the engineering here to get it fixed, but they cant do anything sbb kena bawak balik office doha br blh buat... :-( too bad...

I may not be able to put any entry (mcm lah blog ni ada org follow) or be online on YM/Gtalk/Skype etc over the weekend... tapi..... aku tak online bukan nya sbb masalah computer!!!!....

it is because.... I am going to NY!!!! :-)

dah book tiket bas and hotel... hahaahahahaa... cant wait (dah malas nak keje dah ni... ) (sorry, i ni org kampung... teruja bila dpt jalan2 ni... hahaha)

6 comments:

famil said...

2 hari jer ke NY? Mana cukup!!!!

Anonymous said...

waaa....
bwst betull
beli la pa per untk pa..
heheh

pu3 umno perak said...

bro..... MENYAMPAHNYEEEEEE!
tapi, dah mentelah kat sana, tolong kem salam kat team CSI NY ye... especially danny! hehe...

yeen said...

yay.. Nuyork!!! kem salam to my hometown.. hehehehe

Aina@Azila said...

Hey, sape cakap blog u tak der orang nak follow, i follow tau!!! Cuma as a silent reader, malas nak tinggal jejak.

Well, enjoy urself at NY, Kalau jumpa CSI kat sana, kirim salam kat McTailor ya...

zal said...

famil
mmg tak cukup... tp apa blh buat, tu je masa yg ada.

pa
dah beli dah

pu3 umno perak
hehehe... sapa danny tu?

yeen
hehehe.... ur hometown? i tot hampton kg u...

aina
lor sorang lagi peminat CSI!!!