Wednesday, December 23, 2009

-bz mode-

uiks... i was busy from 12/12.... sampai lah semlm.... and lega.. dah hantar dah keje... for the first time ever in doha... aku keje sampai pukul 10 - 11 mlm.. hahaha... and aku rasa penggunaan otak aku dlm tempoh seminggu tu mungkin hampir sama dgn penggunaan otak aku selama aku keje kat doha ni.. hahahaha... kidding...

anyway, banyak cite pasal haji tak tulis lagi kat blog ni... mcm ada takde moodnak tulis.. sebab mcm dah basi... insyaAllah.. kalau rajin aku tulis semua cite haji aku during the weekends....

janji nya.. weekends ni aku nak dok relax2... n menenangkan fikiran... sbb weekend sudah aku bekerja... when everyone else enjoy 3 hari cuti... it was Qatar National day hari khamis sudah... kepada orang2 malaysia yg cuti panjang hujung tahun.... enjoy ur holiday... kalau tk tahu g mana... dtg lah doha.... tiket byr sendiri... accomodation kat doha aku tanggung.... :-)

au revoir...

8 comments:

anap_ilmi said...

klu bukan dari malaysia cmne?ada tanggungan jugak ke?hehe

zal said...

boleh boleh boleh.. datang lah...

bofoyengfeng said...

steady tuan haji... :)

haniz said...

accomodation jek? foodsss??? heheh...
have a pleasant weekend!!!

Aidil Fadzil said...

Salam, kerja kuat, duit banyak masuk tak pe...berbalaslah tu

Andrew said...

hallo Zal.. Salam perkenalan. Hmmm.. betul tu kalau bukan dari Mesia camner? saya ni tetangga kamu dari negeri jiran, saya suka traveling, tingin sangat nak gi MidEast, boleh la tumpang umah kamu yer.. hehehe.. jangan risau saya makan luar, cuma tumpang tido jer heheh. boleh? hehehe...

radius-qatar said...

Jom weekend lepas gian, kita berqasidah...

sherry said...

salam tuan haji,