Wednesday, April 30, 2008

It's getting hot in here...

weather dah makin panas... time to pack weekends with outdoor activities while we can... start end may till september... jangan mimpi la nak buat aktiviti outdoor except waktu malam...

but mcm dah takde aktiviti menarik dah... except the same makan-makan... or main ping pong... or bbq... n even crabbing pun dah pernah cerita...

searching for new activity n new member... any idea???

5 comments:

ainul said...

main bowling? main pool? nonton bioskop bareng? lepak2 cafe? tryout new eating places? watch live band performance? hoho~

bambang said...

I remembered when the temperature hit 48 darjah. Nak ke site pun takut..even dalam ofis merasa bahangnya.

Anyway, it is time to go back to the Al Massa Gym. Becos during the summer, most of the Pak Pak and Abang abang Arab gi holiday. (to escape from summer). So the gym is all yours.

What? Mahal..hmmm..but worth the effort.

Dills said...

haha..thats why lah i dah tak update my fp anymore..aktiviti sama je most of the time... baper kali nak taruk entry breakfast @ corniche je kan?? Same activiti pun, still fun..because we are fun people..hahahaha!

Tp byk benda lagi i tak buat kat sini...
1) sand dune tak pergi lagi
2) I nak tgk Camel racing
3) Nak pi ladang Unta and see them perah susu unda and try out the fresh unta milk...
4) zoo tak pergi lagi
5) Naik Buggy pun tak try lagi

haiyaa.....shah punya weekend is soo limited..

Takpe takpe...lets go Madrid! haha tetiba je..tak pasal pasalll!

zal said...

ainul
bioskop bareng tu apa?

bambang
mmg join.. tp mcm malas je nak pergi.. tak de member.. :-(

dilla
camel race last weekend i missed it... if i knew.. :-( but nak g minum susu unta tu.. i'd try to organise one...

Que Sera Sera said...

it's hot in Malaysia too..:(