Monday, June 09, 2008

EuroTrip : Manchester...

dah hampir 3 tahun aku tak jumpa anak buah aku... tu lah antara sebabnya aku buat trip gi ke manchester ni... now dah besar dan sihat (in fact arief sangat sihat :-) )... hopefully dia dapat bersenam skit2 pas ni... :-)

from Doha aku, aku fly ke Manchester naik Emirates. transit kejap kat dubai, and took the same flight with razi yg datang dari KL. spend 2 nights kat Manchester.

tak banyak sangat jalan kat Manchester... sbb mmg plannya nak spend time ngan arief n aqielah...

manchester tak lah besar sangat, although team Man U tu mcm bagus kan.. hahaha... anwyway, here some pics of Manchester...


Setelah 2 malam kat Manchester, kitaorang berangkat ke Paris, naik kapal terbang kecik yg bertambang murah... memang kecik sangat kapal terbang ni... and delayed like 1.5 hours!!! anyway, alhamdulillah.. sampai gak paris.
Next... Paris

6 comments:

bambang said...

Zal,

Seronoknya gi Paris and London. Tak pernah gi kat sana. Paling jauh sampai di Turkey aje.

Luckily you kat Doha,unlike Razi..mesti penat giler dalam flight ke Manchester via Dubai...

bambang

Que Sera Sera said...

dah besar dah budak dua org tu..time really flies!! :-)
yes, i miss london and paris too...:( sighh, entah bilalah dpt pergi sana semula..

Anonymous said...

Bandar Manchester memang tak busy langsung. Sesuai untuk belajar kat sana.

Bambang,
flight ke Manchester tak penat sangat. tapi masa balik dari Heathrow - Dubai- Singapore- KL tu yang penat giler. Depart dr Dubai kol 1tgh hari waktu msia sampai umah kol 1.30am the next day. tido 5 jamlebih and g keja. Cam zombie kat opis. Semua org tegur hahahaa..

anyhow, trip kali ni lagi seronok compared to Turkey sebab Turkey dulu group package :)

-Razi-

Que Sera Sera said...

Ala Razi, jgnlah banyak complaint..syok apa jalan2 and setakat sehari je tak cukup tidur..i ni ha, lagilah..dah almost 9 bulan tak cukup tidur....hehehe..;)

Anonymous said...

nurul,
x complaint lah. its normal bila jet lag sebab travel.

-Razi-

zal said...

bambang
Different place gives different taste and different experience... i like turkey very much... the history, the culture, the people...

que sera sera
mmg dah besar sungguh bebudak tu.. intelligent... :-)