Saturday, August 30, 2008

Fun day by the pool... n birthday... and karaoke... and bbq...

hehehe... from the title dah tahu dah.. punya lah banyak aktiviti last friday... punya lah best... siap mandi kolam (bapak2 budak lagi banyak dr budak)... then celebrate birthday by the pool... sambung BBQ kat umah... and karaoke until midnite... enjoy the pics below...
the party...
and the pool..
the bbq...
buka hadiah...
and karaoke...












and finally... special pose for blog readers...
tp mcm tak sesuai je gambar ni utk bg ucapan selamat berpuasa.... hehehe...

4 comments:

cl said...

Happy anniversary....


selamat berblogging and all your wish for your belated birthday come true


kenal ke kita?? hehehehe


ist kolam mandi yg buat jamuan untuk si suhaimi dulu tuh??:D

zal said...

cl
thanks!!!

i know u. nanti bila lepak coffee beanery let me know!

Lollies said...

saya boleh rekemenkan kat majalah mangga untuk ambik anda semua sebagai centrefold. :D

zal said...

lollies
hahahaa.. kelakar lah.... uiks.. kalau taruh pun tarak hal..