Friday, November 03, 2006

Big Thanks!!!

Terima kasih bebanyak atas kiriman hadiah dan raya goodies…

Terima kasih, mak ayah along kak long Pa arief n aqielah for the gift… Terima kasih Razi for the gift and raya goodies… terima kasih MT for the gift and sudi bersusah payah membawa semua tu ke sini…


SERONOKNYA!!! :-)





(p/s – still ada 2 hint lagi tak dapat hadiah… open for all to get them for me :-) muka tak malu kan aku )

4 comments:

mt@qatar said...

aik.. aku bagi hadiah? hmmm.. tak de lak beli apa2 for yr birthday.. hmmm..

tak de le susah payah bawa brg2 tu.. actually, my luggage tu 10kg below allowance... tak tahu apa nak bawa lagi..

Anonymous said...

zal..k.long jumpa kasut yg rzal nak kat btu. rega dia rm13.90 jer..amat murah giler..tapi bukan brand crocs..brand ch*na apa tah. nak ker?? ada warna royal blue n light blue n pink.

Anonymous said...

bagi jer Rizal warna Pink!!

zal said...

k.long, takper lah.. nanti balik KL, i beli kasut tu sendiri...

(ish... ada ke RM13 ajer yg dioffer nyer.. hahaha0

anon,
i would love to have the pink shoes, but the problem is, i don't have any pants/shirt to match it... hahahaha. would you like to buy one for me?
(me being sarcastic)