Monday, November 13, 2006

Stupid me

semlm ter'careless' kejap... i tercicir my handphone kat dlm kereta private yg bawak i balik.... hmmm... :-(

i think i lost most of the ppl number especially yg tinggal kat D0ha nih... ala... susah lah nak contact depa semua dah... :-(

stupid me.... how come i can be so careless!!!

p/s - this is the very first time i lost my handphone (ok not first but 2nd, first time masa ada org curi handphone kat court volleyball 2 years back, n masa tu banyak hphone kena curi at one go)

3 comments:

Anonymous said...

kesiannyer kat you!.. but you still have another phone rite?.. which one yang hilang?.. .put.

zal said...

yup, ada lagi satu phone with my meksis line. tp disebabkan most of my frens number simpan kat dlm that hphone (not in the sim card) so semua dah ilang... yg i treasure most is nombor org2 kat doha nih...

i take this incident as a chance for me to spend and buy a more canggih phone ler... hehehe

ridz1 / zack said...

rizal... ko ilang phone,. pagi nih aku ilang kete lar... memang ada operasi malam td. tpt aku je 20 biji kete ilang in one night.. sedih btol aku... sesame lah kita.. isk isk