Wednesday, November 08, 2006

10 years celebration

1 November lepas ada celebration 10 tahun A J I arabic, (sorry lah lambat nak upload pics) so ni lah gambar2 masa celebration.... (aku tak tunggu sampai makan... so tak der lah gambar org beratur makan. separuh masa aku balik sebab lapar... hehehe)


ni lah logo sambutan 10 tahun.... kalau ikut kan gimik awal, nampak usaha A J I arabic dlm memberikan info yg berlawanan dgn media barat. dan mereka berjaya dgn cemerlang. sehinggakan tergolong top 5 the most influential brand in 2004! Tahniah A J I. (arabi channel lah... English tpt aku... tak tahu lagi)

inilah big-big shot kat channel nih... (aku rasa lah.. sbb sibuk aje org ambil gambar depa)

nih channel arabic... depan office aku ajer.. :)

nih pentas... tpt ucapan dan pertunjukan gimik and ada concerto live dr Itali bg meraikan sambutan... masa concerto tu lah aku balik... hehehe
ni lah org2 yg hadir semasa sambutan, office dan pentas dr sudut berbeza. sempena sambutan di lancarkan jugak tugu peringatan wartawan... tp aku tak ambil pon gambar tugu tu sbb tak cantik from my view...
ni lah managing director A J I arabic.... and bakal MD A J I network lah kot.... masa pagi sambutan, diumumkan yang A J I nglish akan dilancarkan 15 Nov nih... nanti kan pelancarannyer... hmm... kat M'sia dpt ker???

siap ada dolphin ais lagi kan.. melampau table decor dia... ye lah cuaca panas cepat aje dolphin tu cair

nih food spread dia... aku dah tinjau awal2 ada snack n dessert ajer.. aku plak mmg lapar giler... memikirkan semua org yg dtg akan serbu benda2 nih... n yg d serve pon snack... tu lah aku balik ajer.... :)

nih my office mate... bujang jugak... so org2 m'sia... nak tackle pak arab tak.. bg ur pic then i can pass to him. dia nih Qat4ri... so for sure kaya lah.... btw, sapa lagi ensem... (hahahaha perasan aku nih... nampak sgt dia lagi ensem n machodr aku)

5 comments:

Anonymous said...

eh, ur office mate tu mmg cute..but usually org Arab ni cepat panas baran kan..so, i think lelaki Melayu lagi best kut..hehe

Anonymous said...

zal..cute giler mamat arab tu!.. cam sweet looking jer!.. hehehe.. kem salam dier ek ;-P

anyway, semalam I ada nampak AJI nyer iklan kat ASTRO, kalau tak silap la...ada sekalilah logo tu..mmm..nanti nak tengok semula!

.put.

zal said...

hehehe... tu lah.. korang dtg sini lah... leh diperkenalkan... :)

lynn saleh said...

mmg cute le..kem salam jelah... u pun cute gak..hehe

zal said...

lynn saleh
thanks...

Selamat datang ke blog ni!!! :-)