Sunday, January 14, 2007

Rounding... rounding...

Weekend... apa buat??? hehehe... aku dah jalan2... ooopss... not the right word... aku dah DRIVE around D0ha... hehehe...

tak der lah jauh ke mana sgt, tp aku dah pergi 2 of the few main shopping complex here... and drive all the way to Wa-kra... a beach area less than 10 km from D0ha... hehehehe....

Conclusion, left hand driving isn't that difficult... mmg lah awal2 aku nyer estimate and judgement kurang confident... (what do u expect kan?) but hasil dr practice semlm... i think blh lah...

so next question... what car should i buy??? ermmm....

(eh korang tahu tak, aku sebenar nya sewa kete selama sebulan... saja jer nak practice and get familiar with the road and left-hand driving)

2 comments:

emp-ty said...

banyak kali dah cakap... beli je B M W ke, Merc ke, Bentley ke :-) hahahahahahahaha

zal said...

eh... tak nak lah bazir duit dgn jalan2 naik kete ajer... would rather spend the money utk jalan2 naik kapal terbang... fly to where? dunno yet...