Saturday, July 21, 2007

Kara-ok...

Hari tu aku ada cakap, plan asal nya nak buat tomyam kambing hari minggu lepas... tapi disebabkan hal-hal yang lebih penting... terus member aku yang nak buat tomyam tu tak jadi buat...

tapi hari minggu aku kali ni start lagi awal... i.e. start dari hari Khamis malam... start lebih kurang jam 11 malam... rumah MT (port kara-OK D0ha) dah penuh dengan member-member nak berkara-ok... malam kali ni... kitaorang dapat penyanyi2 baru dari 'your 5 star airline' dan Dila dan Diba... which means... ada lah suara lunak merdu dari perempuan... so best lah nyanyi duet... hehehe... dan the best among all ada PC yg best menyanyi... :-)

dan sesi kara-ok kali ni cipta rekod lagi... kalau sebelum ni, paling lewat sampai jam 3.30am... kali ni terus sambung sampai lepas subuh dan breakfast jam 5am... (matahari terbit beberapa minit sebelum jam 5 kat sini)... tapi kan kitaorang really rindukan kedai mamak dan nasi lemak yang bukak 24 jam.. sbb punya lah tak terfikir kedai mana yang buka awal2 pagi tu (tambahan plak hari jumaat...)

so next weekend... hmm... ada makan2 lagi.. kali ni potluck plak... apa nak masak??? aku terfikir nak bawak roasted chicken jer... maybe nak peram honey chicken kalau tak pun satay chicken... tgk lah... kalau aku rajin.. :-)

p/s - Thanks Jyrex for the Cebu T-shirt!!!

3 comments:

Ard said...

lamanyer berkalaoke!

Rush Murad said...

tomyam kambing?.... rasa mcam mana tu??? ermmm.......

jyerex said...

that's simple remembrance from my city, cebu! also known as queen city of the south!

ur welcome zal!

cheers!