Tuesday, July 17, 2007

Getting better and worst...

Lepas kena flu n demam last Thursday, hari Jumaat malam tu tetiba bibir rasa panas dan kering... esok nya terus merekah... (first time gak ni bibir kering tetiba). pedih jugak, nak senyum pun pedih... aku rasa mungkin sebab cuaca yang panas ataupun mungkin effect dari makanan aku...

hari sabtu tu, aku g beli satu jenis lip balm ni, harga punya lah mahal QR30! tapi memang very effective... terus lega kesakitan... then hari ni selsema dan batuk pun dah beransur hilang.

mlm semlm join group main boling... :-) tp macam kurang mood (alasan ni). 1st game... tak sampai 100 pun... hahahaha... aku rasa aku dah berjaya mengembalikan rentak permainan boling masa kat KL... (i.e. tak cecah 100) :-) and pastu plak... MT boleh kalahkan aku dgn 1 pin!!!

weekend ni dah ada plan dah... Zu nak masak tomyam kambing... hehehe... ada ke tomyam kambing? :-)

5 comments:

MT said...

bagus.. bagus.. makan tomyam weekend ni.. errr... kat mana? i kena sponsor my apartment ke?

zal said...

hehehe.... rasanya lah kena sponsor your apartment... :-)

Anonymous said...

OMG, tomyam kambing? haiyooo apeee lah rasee..

-ferr-

Ard said...

mahalnyer lip balm!! ker lipstick tu? kekeke

zal said...

ferr
hahaha... ntah.. tak jadi pun buat... org tu bz...

ard
medicated lip balm, very effective. lipstick harga QR30 ke?