Thursday, June 07, 2007

Occupied...

ntah macam mana... tetiba aku jadi terlebih rajin minggu ni... bila terlebih rajin memang lah keje banyak... aku mula lah buat keje lebih-lebih... dan lebih cepat... hehehe... really like it... :-)

harap-harap momentum rajin ni berterusan lah sampai bila-bila... aku memang suka diri aku masa rajin... semua keje boleh siap... tp memang kenkadang tu diri tu terasa malas sangat nak keje... mood tu pusing2 (bukan nak puji bangsa cina, tp setakat aku keje ngan depa ni. (masa kat M'sia) depa mcm tak der turun mood rajin depa, apa lah rahsia depa? wish i could have that energy)

oooh... tambahan pulak internal audit ada kat office sekarang, disebabkan orang-orang lain macam kurang organised... dan aku lah yang memang paling organised kat office... (terpaksa angkat bakul sendiri hehehe...) thanks to my experience masa awal-awal keje dulu tu... (yup those training ground memang berkesan) so internal audit tu macam asyik-asyik tanya aku lah... (nasib baik lah minggu aku rajin... semua aku settle... dan mana2 yg tanya soalan tak sesuai tu... habis lah kena taji... hahaha)

weekends... hmm... tak der apa plan sangat... maybe dah rajin ni... kena lah tumpu on my study... memang dah kena start dah... sapa boleh tolong piat telinga ni bila aku malas study??? hehehe...

4 comments:

mt said...

bagus lah.. cuba transfer kerajinan kat "sorang" tu... tahu kan sapa...

or u want me to talk to that person?

zal said...

mt
tahu sapa... but dia nak ke cakap pun? senyap sunyi je... berdendam macam pondan lah plak...

Ard said...

saper pulak sorang tu? bak mai i piat telinga u!!! go and study NOW!!!! hehe

zal said...

ard
nasib baik lah ko kat auh... kalau tak merah lah telinga aku tiap2 hari... hahaha