Wednesday, June 13, 2007

Restructuring...

sekarang ni tengah restructuring department aku... dan benda-benda macam kelam kabut... orang yang keje sendirian macam aku ni... yang takder direct line manager macam tak certain dengan job scope... biasalah sini mana ada certain jobscope dari awal pun...

plus... there's a possibility longer working hours... like 10 hours per day for 5 days a week... (kalau it comes with tambah gaji... i don't mind... apa lah sangat boleh buat kat Doha pun kan... hehehe)

but aku agak risau skit, uncertainties selalu membuat kita risau kan... tambah risau bila my big boss yang interview me and employed me... menghadapi masalah besar dan namanya tak masuk dalam restructuring... dia lah tempat mengadu and bergantung kat sini... kalau dia betul-betul takkan ada dalam new organisation chart... errmmm.. sedih lah jugak... it's like aku akan kena report pada semua head of section, tp aku kind of tak de orang nak support aku... macam tu lah...

hope i can cope up with more work and more birokrasi... :-(

3 comments:

Anonymous said...

sabar, sabar & sabar kay..some people in this world face far greater problems & tougher life than yours..

zal said...

anonymous
yes it's true... banyak lagi yang bernasib malang... yang even in the hopeless situation... berharap pun tak blh...

Ard said...

sabar je k, changes is good.