Tuesday, June 26, 2007

Safety???

gambar-gambar construction sekitar perjalanan aku pergi balik rumah ke office...

ni... tetiba pagi tadi tak der jalan nak masuk office.. kena lalu jalan tak siap berbatu-batu... dah lah tak der sign board mcm mana nak masuk office, tak de nak bg notice pun pada staff... senang-senang jer tutup...
then on the way balik tadi... aku lalu lah jalan biasa... dekat dengan area rumah aku akan dibina commercial center 4 bangunan tinggi... tu gambar jengkaut (ada ke nama machine mcm ni) tgh nak robohkan bangunan.... mana ada safety net ke halang bangunan tu daripada runtuh ke jalan... bahaya betul... ni gambar close up...

3 comments:

Ard said...

biasela dorang ni mmg takde fikir langsung abt the safety kan. mmg tak hse compliant langsung!

mt said...

eh.. tu macam my bangunan client i je belakang tu..

hehehehe

zal said...

ard
mmg tak fikir... tau ke depa apa HSE? janji keje siap...

mt
mmg bangunan tu lah... bangunan pertama yang runtuh dulu, tak sempat nak ambil gambar.