Tuesday, June 19, 2007

Meng'google'...

Kelakar gak bila aku detect macam mana orang jumpa blog aku ni... ada yang melalui referal/link from other blog dan ada melalui google... dan ada macam-macam lagi...

tapi yang menarik perhatian aku... ada sapa ntah google for this...

"Pelacur place in Doha"

dan blog aku muncul sebagai no satu dalam senarai... hahaha... sorry man!!! aku tak de jual pelacur or info macam mana nak cari pelacur kat Doha... hahaha...

tapi yang kesian nya... kenapa lah orang melayu tu sibuk cari pelacur kat doha ni kan??? nak buat bayaran bil air tertunggak??? hahaha... ish.. tak elok tau cari pelacur... bahaya... kalau dah kawin tu... kesian anak bini... :-)

5 comments:

bambang66sg said...

Hai Zals,

Please tell me the background song..So nice, so touching, as if I am in Doha again...

Tell me the singer..I definitely buy his album.

Take care
Bambang.

zal said...

bambang66sg
ni lagu we maloh ni... amr diab...

dulu pernah post video clip dia... see entry ni...

Pa'chik said...

itu biasa... kadang langsung tak logik kenapa enjin pencari tu meletakkan nama blog kita dalam hasil carian kata-kata lucah yang tidak munasabah tu...

Ard said...

kekeke tu la saper suruh tulis pasal pelacur dlm blog u! kekeke

zal said...

pa'chik
yup... pas tu kat atas sekali plak tu... dan ada pulak yg mencari nya...

ard
hahaha... ntah.. tak der kaitan pun entry tu ngan pelacur kat doha kan...